Schuifpui Zwolle

Bent u op zoek naar een schuifpui in Zwolle? ATIA BOUW Zwolle is gespecialiseerd in het monteren van schuifpuien. We monteren niet alleen schuifpuien, maar kunnen ze u ook leveren. We beschikken over een groot assortiment aan schuifdeur systemen van zowel aluminium, PVC als hout.

Kunststof PVC Schuifpui systemen

Kunststof PVC Schuifpuien

Kunststof schuifpuien passen in elke soort ruimte. Een kunststof schuifdeur systeem is praktisch en biedt er veel ruimte.

Aluminium schuifpuien

Aluminium schuifpui systemen zijn voorzien van een stevige constructie en hebben een luxe en industriele uitstraling.

Houten schuifpui systemen

Houten schuifpuien

Houten schuifpuien staan garant voor een warme uitstraling. Deze massieve profielen bestaande uit drie of vier lagen hout staan garant voor een langdurig gebruik, vanwege de vier vernislagen.

Schuifpui kopen in Zwolle

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in het verkopen en plaatsen van schuifpuien in Zwolle. Met een ervaren team van specialisten plaatsen we uw schuifpui in Zwolle. We doen dat met machines die nodig zijn om de zware schuifdeur systemen te kunnen tillen en monteren. 

Schuifpui van Aluminium, hout of PVC?

We laten u graag zien welke soorten schuifpui systemen we u kunnen aanbieden. We bieden daarbij direct een goed advies. Zo weet u direct wat wel en wat niet mogelijk is. Een schuifpui plaatsen doen we niet zomaar. We bekijken de situatie ter plekke en adviseren u over de mogelijkheden. U kunt daarbij natuurlijk al uw wensen aangeven. Zo kunt u kiezen voor Kunststog, aluminium of houten schuifdeuren.

Meer schuifpuien vindt u op onze kozijnen website.

 

Aluminium kozijnen plaatsen Zwolle